Nieuws

Nieuws

 
 
 
 
 

Video film Maenhout matten

10-07-2020
 
 
 
 
 

Video film Maenhout nv uw partner in sanitair en hygiene.

09-07-2020
 
 
 
 
 

Ontsmettende Handgel video nieuws

Ontsmettende handgel . Je duwt op de klep , éénmaal wrijven een proper ontsmet. Aan elke ingang aan elk toilet overal een gemakkelijke systeem of oplossing Bestellen & vragen kan op via info@maenhout-nv.be

02-06-2020
 
 
 
 
 

Zorg ervoor dat uw klanten 1,5m afstand respecteren aan de toonbank.

Heel wat hygiënischer en tegelijk wordt de privacy gerespecteerd! Voor de verschillende mogelijkheden, met of zonder logo, contacteer ons gerust voor meer informatie.

24-03-2020
 
 
 
 
 

Door de verspreiding van het Covid-19 virus, zijn ook wij als Maenhout extra op ons hoede.

Omwille van de nieuwe maatregelen die de overheid heeft genomen zullen wij ook de ophalingen volledig stopzetten. Dit om de veiligheid van de klanten en de medewerkers te garanderen. Klanten die een ophaling afspraak hadden worden persoonlijk gecontacteerd. Een afspraak voor na de maatregelen kan nu reeds gemaakt worden via mail naar info@maenhout-nv.be. Bedankt voor jullie begrip!

23-03-2020
 
 
 
 
 

Handhygiëne is heel belangrijk om verspreiding van het Corona virus in te perken.

Bestel nu uw alcoholgel via info@maenhout-nv.be

22-03-2020

Nood aan een “gepersonaliseerdeanti-vuilmat met het logo van uw zaak? Wij helpen u graag verder en maken deze met plezier op maat.

Back To Top
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer